LEVERING AF SAND, GRUS OG STEN M.M.

Vi udvinder og leverer materialer fra syv grusgrave, hvor der samtidig reetableres et par grusgrave, hvor der ikke er mere grus og sand at hente.

Herfra leverer vi alle kvaliteter af grus og sand til bl.a. nybyggeri, renovering, anlægsarbejde m.m.

Vi leverer fra følgende grusgrave:

  • Oksbøl Grusgrav, Broengvej 3, 6840 Oksbøl
  • Esbjerg Grusgrav, Ølufvad Hovedvej 24, 6710 Esbjerg V
  • Korskro Grusgrav, Ølufvad Hovedvej 31, 6710 Esbjerg V
  • Bastrup Grusgrav, Ringkøbingvej 124, 6800 Varde
  • Ribe Grusgrav, Hjortlundvej, 6760 Ribe
  • Alslev Sand, Hjerting Landevej 116, 6800 Varde
  • Jysk Sand, Kærgårdvej 17, 6852 Billum

Skal vi hjælpe dig med levering af grus, sand, asfalt, granit eller andre lignende materialer? Så kontakt os på tlf. 75258283 og hør nærmere om dine muligheder.

22

VORES GRUSGRAVE

KONTAKT DIN LOKALE VOGNMAND

Har du spørgsmål eller brug for opbevaringsplads? Så kontakt os på tlf. 75258283 til en uforpligtende snak, og hør, hvad vi kan tilbyde.

HVORFOR VÆLGE OS

Billum Vognmandsforretning har mere end 70 års erfaring indenfor vognmandskørsel og grusgravsdrift, og vi er altid parate til at hjælpe med netop din forespørgsel.

Med os som din lokale vognmand og materiale leverandør kan du forvente:

God og professionel service

Hos Billum Vognmandsforretning er høj service, en selvfølge - vi ynder at gøre det vi siger, samt holde det vi lover til aftalt tid og pris. Vi dyrker ligeledes det gode samarbejde og hos os kommer kunderne igen.

Høj fleksibilitet

Vi udfører opgaver indenfor transport og levering af materialer til byggeanlægsbranchen, dette fra såvel egne grusgrave som eksterne samarbejdspartnere. Ligeledes tilbyder vi containerløsninger til bortkørsel af diverse affaldsfraktioner, samt transport fra A til B – ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille.
21