KØRSEL

Alle vognmandsopgaver og -kørsel udføres med forvogn/-kærre, sættevogn, blokvogn eller kran.

Vi har dygtige chauffører, der alle er erfarne inden for de forskellige vogntyper, og derfor kan du regne med, at leveringen vil være i top med god service.

Vi leverer både sten, grus, sand og granit i forskellige kvaliteter og sorteringer, samt muldjord – både harpet og ikke harpet m.m.
Derudover leverer vi vejmaterialer, såsom knust asfalt, knust beton, varm blandet asfalt og andre lignende materialer.

Hos os er det muligt at få transporteret nedbrydningsmaterialer i specialbygget Hardox tip trailere til bl.a. kampesten, beton, asfalt og andre store og omfangsrige emner.

Vi har godkendte modtagepladser for beton og murbrokker m.m.

Vi tilbyder også salg og levering direkte til private.

Alle vognmandsopgaver og -kørsel udføres med forvogn/-kærre, sættevogn, blokvogn eller kran.

DCIM101MEDIADJI_0077.JPG

Vores dygtige chauffører, er alle erfarne inden for de forskellige vogntyper, og derfor kan du regne med, at leveringen vil være i top med god service.

null

LEVERING AF MATERIALER

null

CONTAINER UDLEJNING

null

GRUSGRAVE

KONTAKT DIN LOKALE VOGNMAND

Få et tilbud om vognmandskørsel i dag.

Har du en opgave, som vi skal løse for dig i området omkring Varde, Esbjerg og Ribe, så kontakt os med det samme.

Vi sender dig et uforpligtende tilbud på din opgave så hurtigt vi kan. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 75 25 82 83

HVORFOR VÆLGE OS

Billum Vognmandsforretning har mere end 70 års erfaring indenfor vognmandskørsel og grusgravsdrift, og vi er altid parate til at hjælpe med netop din forespørgsel.

Med os som din lokale vognmand og materiale leverandør kan du forvente:

God og professionel service

Hos Billum Vognmandsforretning er høj service, en selvfølge - vi ynder at gøre det vi siger, samt holde det vi lover til aftalt tid og pris. Vi dyrker ligeledes det gode samarbejde og hos os kommer kunderne igen.

Høj fleksibilitet

Vi udfører opgaver indenfor transport og levering af materialer til byggeanlægsbranchen, dette fra såvel egne grusgrave som eksterne samarbejdspartnere. Ligeledes tilbyder vi containerløsninger til bortkørsel af diverse affaldsfraktioner, samt transport fra A til B – ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille.
21