OM OS

På kontoret i Billum sidder 5 dygtige medarbejdere, der alle giver den en ekstra skalle hver dag for at logistik og administrative opgaver bliver udført, så medarbejderne i marken kan udføre deres arbejde gnidningsfrit, og dermed spare tid på uforudsete udfordringer – dem har vores kontormedarbejdere allerede taget sig af.

I marken har vi 30 medarbejdere, der dagligt knokler, men med smil på læben, for at leverer materialer og transportydelser, således kundernes opgaver udføres med sikkerheden i top og hurtig levering og eksekvering.

Vi sætter en ære i vores arbejde, og vi vægter vores samarbejder højt, uanset om de er kort- eller langsigtede. Du kan altid forvente, at vi har erfarne chauffører inden for området og tilbyder en service i topklasse. Derudover er vi stærkt bevidste om, at sikkerheden altid skal være i top, samtidig med at vi fuldfører hurtig levering, uanset om der er tale om små eller store leveringer.

Vi udfører disse arbejdsopgaver:

  • Al vognmandskørsel med forvogn/-kærre, sættevogn og blokvogn
  • Levering af sten, sand, grus, granit og div. vejmaterialer m.m.
  • Udlejning af containere til affald og opbevaring m.m.
  • Kranarbejde – også med grab
  • Egne grusgrave med stort udbud af div. sand, sten og grus materialer

KONTAKT DIN LOKALE VOGNMAND

Står den opgave, du har brug for at få løst ikke på listen? Tøv ikke med at kontakte os alligevel, måske vi kan hjælpe eller henvise dig til rette sted.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på telefon 75 25 82 83