CONTAINER UDLEJNING

Hos Billum Vognmandsforretning tilbyder vi containerudlejning til ethvert formål, og endda med dag til dag-levering.

Uanset om du skal bygge om, flytte eller bare mangler plads, så har vi forskellige størrelser af containere, hvor du helt sikkert kan finde lige den, du står og skal bruge til dit projekt.

Vores containere er mellem 10-36 m3, og fås som både åbne og lukkede.

Du kan vælge at leje på daglig basis, hvis der er tale om en kortere periode, eller du kan lave en langtidsaftale, hvor du er sikret opbevaring af dine ting i den tid du behøver, til en favorabel pris.

Efter endt leje sørger vi for, at dit affald eller andet kommer det rette sted hen, som en ekstra service, for at gøre det nemmere for dig. Vi ved, at der under flytning, byggeprojekter osv. Er mange andre ting at tænke på, så affald skal ikke være en af dem – den klarer vi.

Tømning og afhentning af containeren sker efter behov og aftale.

Vores dygtige chauffører, er alle erfarne inden for de forskellige vogntyper, og derfor kan du regne med, at leveringen vil være i top med god service.

null

KØRSEL

null

LEVERING AF MATERIALER

null

GRUSGRAVE

KONTAKT DIN LOKALE VOGNMAND

Har du spørgsmål eller brug for opbevaringsplads? Så kontakt os på tlf. 75258283 til en uforpligtende snak, og hør, hvad vi kan tilbyde.

HVORFOR VÆLGE OS

Billum Vognmandsforretning har mere end 70 års erfaring indenfor vognmandskørsel og grusgravsdrift, og vi er altid parate til at hjælpe med netop din forespørgsel.

Med os som din lokale vognmand og materiale leverandør kan du forvente:

God og professionel service

Hos Billum Vognmandsforretning er høj service, en selvfølge - vi ynder at gøre det vi siger, samt holde det vi lover til aftalt tid og pris. Vi dyrker ligeledes det gode samarbejde og hos os kommer kunderne igen.

Høj fleksibilitet

Vi udfører opgaver indenfor transport og levering af materialer til byggeanlægsbranchen, dette fra såvel egne grusgrave som eksterne samarbejdspartnere. Ligeledes tilbyder vi containerløsninger til bortkørsel af diverse affaldsfraktioner, samt transport fra A til B – ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille.
21